Avoimet työpaikat

Yhteensä 19 avointa työpaikkaa

Avoin hakemus - 13.11.2023

Eikö avoimista paikoista löytynyt sinulle sopivaa? 

Ei se mitään, voit jättää meille avoimen hakemuksen tästä. Kerrothan hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä toiveista työpaikan suhteen, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Eikä haittaa, vaikka työkokemusta ei olisi vielä kertynyt, sillä jostainhan meidän kaikkien on työura aloitettava. Hyvät hakijat pyrimme aina työllistämään, joten rohkeasti vain hakemusta täyttämään!

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Haku alkoi: 13.11.2023

Telineasentaja - 04.06.2024

Haemme asiakkaallemme telineasentajia Satakunnan alueelle.

Telineasentajan tehtävässä vastaat rakennustelineiden asennuksesta ja purkamisesta erilaisilla työmailla. Työskentelet osana tiimiä ja varmistat, että telineet ovat turvallisia ja asianmukaisesti asennettuja.

Edellytämme:

 • Aiempaa kokemusta telineasentajan tehtävistä
 • Hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä korkeissa paikoissa
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskortti
 • Kykyä lukea ja tulkita piirustuksia
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta
 • B-ajokorttia

Eduksi katsomme:

 • Kokemuksen erilaisten telinejärjestelmien käytöstä
 • Voimassa olevat tulityö- ja ensiapukortit
 • Valmiuden reissutöihin

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kesän ajan työkohteet ovat pääasiassa Porissa ja muualla Satakunnassa. 

Oletko hakemamme tekijä? Laitathan hakemuksen verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta pikimmiten. Voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Tiialle, tiia.ylosmaki@bassohr.fi. Haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: SatakuntaHaku alkoi: 04.06.2024Haku päättyy: 11.07.2024 23:59

Siivoustyöntekijöitä Lahden seudulle - 11.06.2024

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä siivousalan tehtäviin Lahden seudulle

Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen sisältäen muun muassa porras- ja toimitilasiivousta. Voit olla jo alan ammattilainen tai uusi alalla, tehtäviin perehdytetään tarvittaessa. Tärkeintä on kuitenkin reipas ote työhön. Työ on luonteeltaan liikkuvaa vaihtuvien kohteiden vuoksi, joten B-ajokortti tulisi sinulta löytyä taskustasi. Lisäksi hyvä suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn asiakaspalveluhenkisyyden vuoksi.

Työsuhteiden kestot vaihtelevat keikoista pidempiin määräaikaisuuksiin ja viikoittainen työaika vaihtelee kohteiden sekä omien mahdollisuuksiesi mukaan. Palkka tehtävässä määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kerrothan hakemuksessasi millaista työaikaa pystyisit tekemään. Hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta www.bassohr.fi. Haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: Osa-aikainenSijainti: Päijät-Häme, LahtiHaku alkoi: 11.06.2024Haku päättyy: 25.06.2024 23:59

Á la carte -kokki Lahteen - 14.06.2024

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja ripeän työotteen omaavaa á la carte -kokkia Lahteen.  Oletko etsimämme tekijä?

Haemme asiakkaallemme KOKKIA Lahden keskustaan. Tulevassa työssäsi pääset valmistamaan toinen toistaan herkullisempia á la carte -annoksia. Olet etsimämme tekijä, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä, ja sinulla pysyy kauhat kädessä ja homma hallussa kiireenkin keskellä. Etsimme ahkeraa, innostunutta ja positiivista tiimipelaajaa, joka nauttii patojen äärellä työskentelystä hyvän työporukan kanssa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä sinulle on luvassa 60-112,5 h/3 viikkoa alustavasti vuoden loppuun saakka. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Kuulostaako tämä seuraavalta työltäsi? Siinä tapauksessa, lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.bassohr.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Jasmiinalta, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: Osa-aikainenSijainti: Päijät-Häme, LahtiHaku alkoi: 14.06.2024Haku päättyy: 27.06.2024 23:59

Herkkutorivastaava Vantaalle - 14.06.2024

Haemme asiakkaallemme HERKKUTORIVASTAAVAA Vantaalle. Jos olet kokenut kaupan ammattilainen, suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja olet valmis ottamaan vastuuta, saatat olla etsimämme tekijä!

Herkkutorivastaavana vastuullasi on herkkutorin valmiit ateria- ja ruokaratkaisut sekä liha- ja kalatuoteryhmät. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kaupan alalta, vastuun ottokykyä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Työssä korostuvat ruokaosaaminen, suunnitelmallisuus, ennakointi sekä valikoiman hallinta K-ryhmän järjestelmiä hyödyntäen. Teet asiakaspalvelua positiivisella asenteella sekä innostat myös muita omalla esimerkilläsi!

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahtavan työyhteisön ja kauppiaan tuen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä sinulle on tarjolla 30-37,5 h/viikko. Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan, ollen vähintään kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. 

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivuillamme www.bassohr.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Katilta, p. 040 720 7222, kati.laine@bassohr.fi.

Työsuhde: VakituinenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Uusimaa, VantaaHaku alkoi: 14.06.2024Haku päättyy: 27.06.2024 23:59

Kokki Lahteen - 18.06.2024

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja ripeän työotteen omaavaa á la carte -kokkia kesän ajaksi, mahdollisesti pidempäänkin, Lahteen.  Jos sinulla on vielä kesätyö haussa, ja kokin työ on sinulle tuttu juttu, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme KOKKIA kesäksi Lahden keskustaan. Tulevassa työssäsi pääset valmistamaan toinen toistaan herkullisempia á la carte -annoksia. Olet etsimämme tekijä, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä, ja sinulla pysyy kauhat kädessä ja homma hallussa kiireenkin keskellä. Etsimme ahkeraa, innostunutta ja positiivista tiimipelaajaa, joka nauttii patojen äärellä työskentelystä hyvän työporukan kanssa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä sinulle on luvassa 20-112,5h/3 viikkoa alustavasti elokuun loppuun saakka. Hyvälle tekijälle pyrimme tarjoamaan töitä pidempi aikaisestikin. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Kuulostaako tämä seuraavalta työltäsi? Siinä tapauksessa, lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.bassohr.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Jasmiinalta, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: Osa-aikainenSijainti: Päijät-Häme, LahtiHaku alkoi: 18.06.2024Haku päättyy: 02.07.2024 23:59

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen - 18.06.2024

Haemme Kunnossapitoasentajaa teollisuuteen. 

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kunnossapitoon ja korjaukseen. Jos sinulla on tarvittavaa osaamista, itsenäinen työskentelyote ja halua kehittyä alan ammattilaisena, saatat olla etsimämme henkilö. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee Porissa ja työkohteet ovat n. 20 km säteellä, max 60 km.

Tehtävän kuvaus:

 • Teollisuuslaitteiden ja -koneiden kunnossapito ja korjaukset
 • Koneiden ja laitteiden vianmääritys
 • Ennakoiva huolto ja vikakorjaukset
 • Työskentely osana kunnossapitotiimiä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi koneasennuksen ja kunnossapidon koulutusta
 • Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapito- tai asennustöistä
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti
 • Valmiutta työskennellä arkisin kahdessa vuorossa
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
 • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät teollisuusympäristössä
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena
 • Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Jos olet etsimämme asentaja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: VakituinenTyöaika: KokoaikainenSijainti: SatakuntaHaku alkoi: 18.06.2024Haku päättyy: 03.07.2024 23:59

Sähköasentaja teollisuuden kunnossapitoon - 18.06.2024

Haemme Sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon. 

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja ammattitaitoista sähköasentajaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kunnossapitoon ja korjaukseen. Jos sinulla on tarvittavaa osaamista, itsenäinen työskentelyote ja halua kehittyä alan ammattilaisena, saatat olla etsimämme henkilö. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee Porissa ja työkohteet ovat n. 20 km säteellä, max 60 km.

Tehtävän kuvaus:

 • Teollisuuslaitteiden ja -koneiden kunnossapito ja korjaukset
 • Sähköasennukset ja sähköjärjestelmien vianmääritys
 • Ennakoiva huolto ja vikakorjaukset
 • Teollisuuden automaatiojärjestelmien asennus ja ylläpito
 • Työskentely osana kunnossapitotiimiä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatioalan koulutusta
 • Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapito- tai sähköasennustöistä
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti
 • Valmiutta työskennellä arkisin kahdessa vuorossa
 • Voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
 • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät teollisuusympäristössä
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena
 • Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Jos olet etsimämme asentaja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: VakituinenTyöaika: KokoaikainenSijainti: SatakuntaHaku alkoi: 18.06.2024Haku päättyy: 02.07.2024 23:59

Ompelutaitoinen pesulatyöntekijä - 19.06.2024

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun pesula, joka tarjoaa laadukkaita pesulapalveluita sekä yksityisille että yrityksille. 

Haemme heille nyt ompelutaidon omaavaa pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva on pääasiassa ns. puhtaalla puolella tekstiilien mankelointia ja viikkausta sekä tekstiilien korjausompelua. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tarkkuutta ja kykyä tehdä fyysistä työtä. Lisäksi tärkeää on motivoitunut asenne. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla on kokoaikainen työ, työaika on arkisin 7,5h/päivä. Katsomme eduksi jos pystyt työskentelemään klo 6-17.30 välillä, mutta päivätyö on myös mahdollinen sovittaessa.

Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja BassoHR:n välille, ja 6 kk:n jälkeen sinun on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omaksi työntekijäksi - luvassa on siis pitkäaikainen työ! 

Mikäli kiinnostuit paikasta ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Tiialta, tiia.ylosmaki@bassohr.fi, p. 0401493333

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, PoriHaku alkoi: 19.06.2024Haku päättyy: 02.07.2024 23:59

Loppusiivoojia Lahteen - 19.06.2024

Jos kaipaat uutta työtä pikaisella aloituksella, ja omaat aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta, saatat olla etsimämme tyyppi!

Haemme asiakkaallemme LOPPUSIIVOOJIA vaihtuviin kohteisiin. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Lahden alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä riittää arviolta kesäkuun loppuun saakka. Palkka tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, 12,32 e/h.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme sinulta myös aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta tai muusta siivoustyöstä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta www.bassohr.fi pikimmiten, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Jasmiinalta, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi.

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Päijät-Häme, LahtiHaku alkoi: 19.06.2024Haku päättyy: 07.07.2024 23:59

Siivoustyönjohtaja Päijät-Hämeeseen - 19.06.2024

Haemme asiakkaallemme SIIVOUSTYÖNJOHTAJAA Päijät-Hämeeseen myymäläsiivousten pariin. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa työn laadunvalvonta ja esihenkilötyö, minkä lisäksi osallistut tarvittaessa itse siivoustyöhön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, ja toivomme sinulta myös kokemusta siivoustyönjohtajana toimimisesta. Työn luonne edellyttää B-ajokorttia, omaa autoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä sinulle on tarjolla alkuun osa-aikaisesti, arviolta 2-4 päivänä viikossa painottuen iltoihin. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.bassohr.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Jasmiinalta, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi.

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: Osa-aikainenSijainti: Päijät-Häme, Heinola, LahtiHaku alkoi: 19.06.2024Haku päättyy: 07.07.2024 23:59

Osastotyöntekijä päivittäistavakarauppaan, Espoo - 20.06.2024

Jos olet päivittäistavarakaupan työstä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, joka on valmis myös vastuullisempiin tehtäviin ja joka innostuu uuden oppimisesta, voit olla etsimämme henkilö - jatka siis lukemista!

Etsimme asiakkaallemme OSASTOTYÖNTEKIJÄÄ päivittäistavarakauppaan Espooseen. Työtehtäviisi kuuluu hyllytystehtävät eri osastoilla, ja pääset osaltasi myös ottamaan vastuuta tilausten tekemisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Pääset ajoittain myös työskentelemään palvelutiskillä, joten sinua odottaa monipuolinen työ.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä. Kokemus palvelutiskityöstä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole vaatimus, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tässä työssä siis asenne ratkaisee: olethan reippaalla ja positiivisella asiakaspalveluasenteella varustettu tekijätyyppi, joka haluaa oppia uutta!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinua odottaa pitkäaikainen työ. Viikoittainen työaikasi on 25-35 h/vk, ja työvuoroja sinulla on niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen (12,62-14,41 e/h).

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.bassohr.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa BassoHR:n Jasmiina, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi.

Työsuhde: VakituinenTyöaika: Osa-aikainenSijainti: Uusimaa, EspooHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 30.06.2024 23:59

Siivoustyöntekijöitä - 20.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä siivousalan tehtäviin Poriin ja lähialueille. 

Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen sisältäen muun muassa koti-, porras- ja toimitilasiivousta. Voit olla jo alan ammattilainen tai uusi alalla, tehtäviin perehdytetään tarvittaessa. Tärkeintä on kuitenkin reipas ote työhön. Työ on luonteeltaan liikkuvaa vaihtuvien kohteiden vuoksi, joten B-ajokortti tulisi sinulta löytyä taskustasi. Lisäksi hyvä suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn asiakaspalveluhenkisyyden vuoksi.

Työsuhteiden kestot vaihtelevat keikoista pidempiin määräaikaisuuksiin, hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, täytäthän hakulomakkeen verkkosivuillamme www.bassohr.fi. Haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse.

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, PoriHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 04.07.2024 23:59

Rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin - 20.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusalan työntekijöitä Satakunnan alueelle. 

Työtehtäviin sisältyy erilaiset rakennustyöntekijän tehtävät oman osaamisesi sekä työmaakohteen mukaan. Voit olla vastavalmistunut rakennusalalle tai jo aiempaa kokemusta alalta omaava ammattilainen. Tärkeää on motivoitunut ja omatoiminen asenne työntekoon. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhteiden kestot vaihtelevat keikoista pidempiin määräaikaisuuksiin, hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti.

Rekrytointiprosessissa otamme kaikki koulutuksen ja/tai kokemusta alalta omaavat huomioon. Kerrothan hakemuksessasi meille osaamisestasi ja itseäsi kiinnostavista tehtävistä. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta. Haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: SatakuntaHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 03.07.2024 23:59

Asbestipurkaja - 20.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme asbestipurkajia.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa asbestipurkulupaa sekä aiempaa kokemusta asbestipurkutöistä. Työturvallisuuskortti tulisi myös olla voimassa. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja itsenäistä työotetta.

Työkohteet sijaitsevat Satakunnan alueella pääosin Porissa ja Raumalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. 

Jos koet olevasi hakemamme tekijä, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian. 
Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, Pori, RaumaHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 03.07.2024 23:59

Purkutyöntekijä - 20.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme purkutyöntekijöitä.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta purkutöistä. Työtehtävät sisältävät mm. piikkausta ja hiontaa. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja itsenäistä työotetta. Työturvallisuuskortti tulisi myös olla voimassa. 

Työkohteet sijaitsevat Satakunnan alueella pääosin Porissa ja Raumalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. 

Jos koet olevasi hakemamme tekijä, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian. 
Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, Pori, RaumaHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 03.07.2024 23:59

Sähköasentaja - 20.06.2024

Haemme asiakkaallemme kokenutta sähköasentajaa erilaisiin tehtäviin. Kohteet sijaitsevat Satakunnan alueella, pääasiassa Porissa.
Asiakasyrityksemme on erikoistunut tarjoamaan LVI- ja sähköalan asennuspalveluja monipuolisesti ja palvelut kattavat sekä uudis- että saneerauskohteet. 

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta sähköasentajan tehtävistä kyeten työskentelemään itsenäisesti. Työ edellyttää reipasta työhön tarttuvaa asennetta sekä suomen kielen taitoa. Kerrothan hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työt alkavat viimeistään elokuun alusta, mahdollisesti jo aiemminkin. Haussa on pitkäaikainen työntekijä. 

Oletko hakemamme tekijä? Laitathan hakemuksen verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta pikimmiten. Voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Tiialle, tiia.ylosmaki@bassohr.fi. Haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse. 

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, PoriHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 03.07.2024 23:59

Kirvesmies - 20.06.2024

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista kirvesmiestä Porin seudulle.

Työtehtäviin sisältyy erilaiset kirvesmiehen tehtävät työmaakohteesta riippuen.

Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työskentelyyn kaikissa tehtävissä. Työ edellyttää ajokorttia, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä kuvien lukutaitoa. Lisäksi työntekijän tulee olla tarkka, luotettava ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

Työsuhteiden kestot vaihtelevat keikoista pidempiin määräaikaisuuksiin, hyvät tekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, laita hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta.

Työsuhde: MääräaikainenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, PoriHaku alkoi: 20.06.2024Haku päättyy: 17.07.2024 23:59

Kokki Raumalle - 24.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Raumalle. 

Työ on päivätyötä (7-15) keskuskeittiöllä, jossa valmistetaan ja pakataan ruuat tilausten mukaan. Lisäksi tehtävään kuuluu arviolta noin joka toinen viikonloppu lauantaivuoroja ja satunnaisesti catering-keikkoja ilta-aikaan.

Kokin tehtävässä vastaat erilaisten ruokien valmistuksesta ja pakkaamisesta tilausten mukaan. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä ja varmistat, että ruoka on laadukasta ja toimitetaan ajallaan. Tuotteet valmistetaan aidoista ja tuoreista raaka-aineista. Alan ammattilaisena pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. 

Tehtävä edellyttää:

 • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, jotta pystyt työskentelemään omatoimisesti.
 • Kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti, varmistaen ruokien oikea-aikaisen valmistumisen ja pakkaamisen.
 • Hygieniapassia
 • Hyvää fyysistä kuntoa, sillä tehtävä sisältää raskaita nostoja ja pitkäkestoista seisomista.
 • Sinun tulee olla valmis työskentelemään satunnaisesti myös lauantaisin ja osallistumaan catering-keikoille tarvittaessa.
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista tehtävään sisältyvien asiakaspalvelutilanteiden vuoksi.

Lisäksi toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta myös raaka-ainetilausten tekemisestä sekä catering-tehtävistä, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Tehtäviin saat tarvittaessa hyvän perehdytyksen. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla on kokoaikainen työ. Tuntipalkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja BassoHR:n välille, ja 6 kk:n jälkeen sinun on tarkoitus siirtyä asiakkaamme omaksi työntekijäksi - luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Mikäli kiinnostuit paikasta ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde: VakituinenTyöaika: KokoaikainenSijainti: Satakunta, RaumaHaku alkoi: 24.06.2024Haku päättyy: 30.06.2024 23:59

Eikö sopivaa paikkaa löytynyt?
Voit jättää meille helposti myös avoimen hakemuksen sähköpostitse info@bassohr.fi tai oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top