Työtä tekijöille

Meiltä saat kaikki
henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalveluyrityksemme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia työtä hakeville työntekijöille eri toimialoilla ja tehtävissä

– Etelästä pohjoiseen.

 Työmahdollisuudet voivat vaihdella määräaikaisista vakituisiin ja osa-aikaisista vuorotöihin, ja ne räätälöidään yksilöllisesti jokaisen työnhakijan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

BassoHR - työnhakijan tukena

Miksi sinun kannattaa valita
BassoHR?

Aluksi jokaisen työnhakijan kanssa käydään läpi työhön liittyvät toiveet, odotukset ja vaatimukset kuten se, haluaako hakija kokopäiväistä, vakituista työtä, vai onko toiveissa jokin keikkaluontoinen lyhytaikaisempi pesti.

Ensitapaaminen ja syvemmät haastattelut voidaan järjestää monin eri tavoin. Henkilökohtaisen, toimistolla tai muussa tilanteeseen sopivassa paikassa tapahtuvan kohtaamisen rinnalla käytetään yhä useammin videohaastattelua, jolloin työntekijä voi käydä keskustelun vaikka kotoaan käsin.

Myös alkuvaiheen työpaikkahaastattelut toteutetaan usein videohaastatteluina. Tämä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden valmistautua esitettyihin kysymyksiin rauhassa ja vastata niihin itselle parhaiten sopivalla hetkellä.

Kun työntekijä työllistyy, seuraamme työsuhteen etenemistä ja kyselemme työntekijän kuulumisia, tuntemuksia ja palautetta työpaikasta säännöllisin väliajoin.

Teollisuus

Avoimet työpaikat

Rakennusala

Avoimet työpaikat

Logistiikka-ala

Avoimet työpaikat

Hotelli- ja ravintola-ala

Avoimet työpaikat

Kaupan ala

Avoimet työpaikat

Oletko valmis seuraavaan ura-askeleeseesi?

Meillä on kattava työpaikkatarjonta eri aloilta ja kokemustasoilta.

Asiantuntevat rekrytointikonsulttimme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan.

Laaja verkostomme mahdollistaa nopean työllistymisen. Tarjoamme tukea ja urakehitysmahdollisuuksia.

 Klikkaa “Selaa työpaikkoja” -painiketta ja anna urasi kukoistaa BassoHR:n  avulla.

Löydä unelmatyösi tänään!

Scroll to Top